Roses Sims 3 Blogg

Direktlänk till inlägg 7 augusti 2012

Undanflykt Inledning

Av Rosanna - 7 augusti 2012 09:55

   Hej! Jag kommer att börja med en serie som heter Undanflykt. Kanske låter lite barnslig men nej, det är den inte. Inte vad jag tycker iallafall.


"Kära Dagbok. Nu sitter jag här igen och flyr undan verkligheten. Jag kan berätta lite om hur jag hamnade här, på vinden i ett lyxhus.


Min adoptivmor berättade för mig att mina föräldrar inte ville ha mig så de lämnade mig på ett barnhem. Där stannade jag inte länge eftersom Lady adopterade mig nästan direkt. Två veckor stannade jag. Jag var yngre då, när Lady adopterade mig, och hon tyckte jag var så gullig och rar, men jag var lite skygg. Hon garanterade att hon skulle få mig lite med utåtriktad, och har lyckats rätt bra.


Men sedan när jag växte upp lite, tyckte Lady att jag blev ful och oanvändbar. Hon hade fått ett jobb som nästan var på heltid och hon stod inte ut med mig. Hon sa att hon inte hade tid att ta hand om mig, så hon låser in mig på vinden. Endast när jag är hemma själv får jag tillgång till en större yta på vinden, där jag brukar få skriva dagbok, läsa, se på TV... men jag får aldrig leva på riktigt. Jag väntar och väntar på att den snälla damen men rosa hår ska komma óch hämta mig, men det gör hon inte. Jag mötte henne när jag var ute med soporna. Barnhemmet där hon bor och jobbar ligger precis bredvid oss så jag ser från vinden när barnen leker på bakgården och jag sitter inlåst på vinden dararna långa.


 

Det här är Lady. Hon är väldigt ung och framgångsrik.

 

När jag först kom hit fick jag bo här inne, och jag älskade det. Men när Lady blev trött på mig tog hon mig dit hon slapp se mig om dagarna.

 

Vinden! Yay...

Såhär är jag nästan hela dagarna - tyst. Uppe på vinden finns nästan inget att göra.

 

Jag får frukost och middag, men ingen lunch. Själv tycker jag att jag är smal, det gör damen från barnhemmet också. Men Lady säger att jag är tjock som en flodhäst och att ingen tycker om mig... det är nog därför damen från barnhemmet inte räddar mig.

 

En sak är ju bra, det är rätt rätt bra hus. Stort och rikt. Men jag har ingen att dela det med, även om jag spenderar dagarna på vinden. Lunch får jag äta själv, samma varje dag. Lady gör en sallad som är jättegod, och till frukost får jag burksoppa medans Lady får pannkakor. Jag har aldrig smakat pannkakor, men jag har alltid velat.

  

Det plingar på dörren, säkert bara brevbäraren som kommer med ett nytt paket kläder till Lady. Som vanligt får jag inte öppna. "Jag tar det, gå ut i köket, stackars Richie ska inte behöva bli tårögd av din fulhet." Säger Lady och går för att öppna.

"Ja, Lady."

 

"Hallå? Är det någon hemma?" Det där är INTE brevbäraren.

  

Jag kände igen rösten, så jag var bara TVUNGEN att se vem det var,,,

 

"Lady, jag är här för en uppfostringskontroll. Jag blir lite orolig när jag inte ser flickan ute. Enda gångerna jag ser henne är när hon går ut med soporna."

DAMEN FRÅN BARNHEMMET!

 

"Hon går i skolan, i en specialklass som börjar tidigare."

Vad är skola för något?

 

"Jag måste få träffa henne."

Jag skriker till av lycka och två par ögon vänds mot mig. En mördande blick, "Du är dödens" och en "Den lilla... Aaaw!"



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 28 oktober 2012 12:22

Jaa ni, nu är det snart dags. Expansionen som vi alla väntat på. Nejmen seriöst, hur kan det bara vara tio dagar kvar? Själv har jag förbokat och ritat hus som man kan bygga. Här är lite småfakta: - Du kommer kunna ta bort att minnen poppar upp...

Av Rosanna - 7 oktober 2012 14:05


Här är första delen av Miss Hollywood!     Det gör ont att titta på den här bilden. Jag var så lycklig då, jag trodde jag hade hittat mannen i mitt liv... men ne...

Av Rosanna - 1 oktober 2012 17:40

Förlåt för att jag inte har skrivit något på superlänge, men jag har inte haft blogglust. Idétorka är det väl inte om det finns hur mycket som  helst att skriva om?   Förlåt också för att jag tar avslutar Undanflykt och Mitt Val, men familjerna o...

Av Rosanna - 1 oktober 2012 17:30

Årstider är ett av de största Ts3-Ep:en som kommer att komma, och i all överflödig fakta om väder osv hittar man annat som faktiskt bara gör att man längtar mer... 1: MAN KAN ÄNDRA GRAVIDA SIMMARS KLÄDSEL! Halleluuuuuujah! GOSH, jag  blev skii...

Av Rosanna - 17 september 2012 14:21

Jag tror faktiskt att jag inte har så måmga kvar, men jag uppskattar att ni få som fortfarande följer kollar in då och då :)   FÖRLÅT för att  jag inte uppdaterat sen... *kollar* 6:e September (?!?!?!) men jag har väl inte haft lust antar jag? Gr...

Häjj :3


Hej Simmare!
Tack för att du kikar in! Här på bloggen kan du hitta allt du behöver veta om The Sims 3. Hittar du inte det du söker kan du lämna de i "Ställ Mig En Fråga" eller söka i Sökfältet.

Rosanna

Ställ Din Fråga Här!

3 besvarade frågor

Omröstning

Vilket är det sämsta prylpaketet tycker DU?
 Utomhuslyx
 Stadsliv
 Sovrum Och Badrum
 Lyx Och Design
 Diesel
 Katy Perry Sötsaker
 Gasen I Botten

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Aren't you swedish? Press here to translate!

Black Heart

Ovido - Quiz & Flashcards