Roses Sims 3 Blogg

Alla inlägg den 3 augusti 2012

Av Rosanna - 3 augusti 2012 09:51

     ÄNTLIGEN! SEASONSFREAKET FICK SIN FÖDA!

Här är trailern:

Om du inte kan se på den, klicka här -> http://www.youtube.com/watch?v=yB5nTGm0j3Q&feature=g-all-u


The Sims 3 lade upp denna trailer för The Sims 3 Seasons Expansionpack igår, den 2/8-2012. Såg den nu när jag skulle kolla om SMOSH hade lagt upp något, Lol xD


Jag är hursomhelst HELSPÄND för att skaffa detta, SCREW YOU, SUPERNATURAL! Jag ska nog skaffa det här istället :D

 

Vinteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!


 

En sak jag ser fram emot är högtiderna, som Halloween och Påsk!

 

Barn som letar påskägg :) Jag vet att EA har en tendens att få saker att se roligare ut i trailern, men detta blir nog inte så illa!

 

OCH ÄNTLIGEN! SIMMARNA FÅR BADA I HAVET! På vintern blir det is på vattnet och då får de ¨åka skridskor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Här är några stycken text jag stal från Thesims3.com:

Låt dina simmar simma i havet en varm sommardag, fiska efter äpplen i en hink bland höstlöven, testa sina snowboardfärdigheter i en halfpipe, eller välkomna våren med ett färggrant paraply under en promenad i regnet. Helt nya aktiviteter, som fotboll och stora årstidsfestivaler, ger liv åt den speciella känslan hos varje årstid. Dina simmar kan pluta med läpparna i vårfestivalens pusstånd, eller se vilka kusliga överraskningar som väntar i spökhuset. Klä dig efter vädret med årstidsmode från regnrockar till vinterkläder. Här finns ny mat, inredning och vädereffekter, så att dina simmar kan njuta av de olika årstidernas mångfald och skönhet och leka med livet som aldrig förr!


  • Roa dina simmar med nya aktiviteter för varje årstid::Vare sig de bygger en romantisk igloo, skär ut en läskig pumpalykta, dyker från trampolinen eller skjuter upp helt nya fyrverkerier, så kan dina simmar alltid hitta på något nytt under årets gång.
  • Delta i det roliga på årstidsfestivalerna: :Simmarna kan hamna i snöbollskrig under vinterfestivalen, bli ansiktsmålade på sommarfestivalen, ge järnet på vårbalen eller leka äpplet i hinken under höstfestivalen.
  • Upplev glädjen och utmaningarna med föränderligt väder:Nya vädereffekter och simreaktioner fångar naturens kraft och skönhet! Simmar kan få en solbränna, bli träffade av blixten eller bli förkylda!
  • Ta med naturen in::Nu kan din sim lära sig receptet på pumpapaj eller inreda sitt hem med nya möbler och dekorationer. Det finns ett antal nya föremål som passar de olika årstiderna. Skaffa ett solsprejsbås inför sommaren eller ringa in helgdagen med ljusslingor och dekorationer.
  • Kläder efter väder:Klä din sim i nytt mode för de olika årstiderna, som vinterkläder, regnrockar och paraplyer, och helt nya Spökeridagsdräkter!
  • Välkomna mystiska besökare::Det är inte bara nytt väder som dyker upp på himlen! Bli vän med utomjordiska besökare och använd deras UFO till att föra bort en granne, invadera en allmän tomt eller resa ut bland stjärnorna.

The Sims™ 3 Årstider  Limited Edition:


  • Förboka The Sims 3 Årstider Limited Edition och få den exklusiva allmänna tomten Isklubben. Den här läckra och eleganta klubben kan placeras i alla världar från The Sims 3, och är tillgänglig under alla årstider. Det är ett fantastiskt ställe för din sim att ta det kallt under heta dagar eller fly undan de bitande vintervindarna. Lokalen innehåller även nya isföremål som kan placeras på valfria tomter för att göra dina simmars liv lite iskallare.
  • Bygg en bar i dina simmars hem Låt dina simmar ta emot sina gäster med stil, med den eleganta isbaren, barstolen och pubbordet.
  • Gör dina simmars vardagsinredning iskallareFöremål som köksstolar, matbord, soffbord samt små och stora soffor i is ger varje rum i din sims hem en utpräglad stil.
  • Krydda din arkitektur: Isklubben innehåller även arkitektoniska inslag som ger en diskret touch av elegans åt dina simmars byggnader. Placera ut ispelaren, dubbelvalvet, ljuskronan eller vägglampan för att få en svalare stil.

Vad säger ni? JAG TÄNKER SPARA OCH BESTÄLLA HECK YEAH!!!!! WHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Häjj :3


Hej Simmare!
Tack för att du kikar in! Här på bloggen kan du hitta allt du behöver veta om The Sims 3. Hittar du inte det du söker kan du lämna de i "Ställ Mig En Fråga" eller söka i Sökfältet.

Rosanna

Ställ Din Fråga Här!

3 besvarade frågor

Omröstning

Vilket är det sämsta prylpaketet tycker DU?
 Utomhuslyx
 Stadsliv
 Sovrum Och Badrum
 Lyx Och Design
 Diesel
 Katy Perry Sötsaker
 Gasen I Botten

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Aren't you swedish? Press here to translate!

Black Heart

Ovido - Quiz & Flashcards